SAMSUN / ÇARŞAMBA - Mehmet Akif Ersoy İlkokulu

Nis

Millî Eğitim Bakanlığınca, tüm öğretim kademelerindeki zorunlu derslere ait "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" yeni müfredat taslağı, "https://gorusoneri.meb.gov.tr" adresinden kamuoyunun görüşüne sunuldu. Yeni müfredat taslağı için internet sitesi üzerinden bir hafta süresince görüş bildirilebilecek.

112 Acil Çağrı Tanıtım filmi

Nis

Karagöz ve Hacivat adlı gölge oyunu etkinliğimiz.

Mrt

"Okusam" projemiz kapsamında kütüphane gezimiz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerini Anma günü  programız.

Mrt

14 Mart Pi günü etkinliğimiz.

Mrt

Tarih Yazan Çocuklar ve Okusam  Projesi Kapsamında çocuklarımızda tarih yazıyorlar

Mrt

Okusam Projesi Kapsamında  ögrencilerimiz kitaplarını okuyup, okuduğu kitapları arkadaşlarına sunuyorlar, o dönemin kıyafetlerini giyerek, kitaptaki tarihi kişiyi drama yoluyla canlandiriyorlar..

Şbt

2023-2024 eğitim öğretim yılı 1. donem Ekim ayında  okulumuz İngilizce öğretmeni Esra Zengin 2/E sınıfı ile "EUROPE IN COMICS" isimli bir e-twinning projesi başlattı.

Şbt

Hem Tarih Yazan Çocuklar, hem Okusam Projesi Kapsamında çocuklarımız harikalar yaratıyorlar.. Çocuklarımızı ve öğretmenlerini tebrik ediyoruz